Kalypso Cretan Village Resort & Spa
Vælg datoer
-
Vælg datoer
1 nat
1 værelse, 2 Voksne, 0 Børn
Alle overnatningssteder i Foinikas
Kalypso Cretan Village Resort & Spa
Karavos, 74060 Foinikas, Grækenland
Vis på kort
Vi matcher prisen












Faciliteter
Indendørs swimmingpool
Udendørs swimmingpool
Eksklusivt strandområde
Dykning
Snorkling
Vandring
Sauna
Spa
Alle faciliteter
Beskrivelse af overnatningssted
Med et ophold på Kalypso Cretan Village Resort & Spa er du klar til at slappe af efter en dags rejse.
Vis mere
6,9/10
Renlighed6,9
Faciliteter6,9
Placering6,9
Service6,9
Alle 58 anmeldelser
Omgivelser
Lufthavn: Chania International Airport
(98,7km)
Vartegn: Calypso Beach / Pirate Fjord
(110m)
Vartegn: Kalypso Beach
(130m)
Vartegn: Kalypso Dive Center & School
(130m)
Vartegn: Top 204m
(450m)
Se på kort
Oversigt
Værelser
Gæsteanmeldelser
Tjenester & faciliteter
Politikker

1
Certified Diving & Stay Package (Superior Bungalow With Sea View)
1 Dobbeltseng og 1 Sovesofa eller 2 Enkeltseng og 1 Sovesofa
Ikke-ryger
Havudsigt
Badekar eller bruser
Tjek tilgængelighed

10
Klassisk familiebungalow med havudsigt
1 Dobbeltseng og 1 Sovesofa
Ikke-ryger
Aircondition
Eget bad
Køleskab
Havudsigt
Tjek tilgængelighed

5
Klassisk Bungalow med Havudsigt
1 Dobbeltseng og 1 Sovesofa eller 2 Enkeltseng og 1 Sovesofa
Ikke-ryger
Aircondition
Eget bad
Køleskab
Havudsigt
Tjek tilgængelighed

4
Standard-bungalow
2 Enkeltseng eller 1 Dobbeltseng
Ikke-ryger
Aircondition
Eget bad
Køleskab
Håndklæde
Tjek tilgængelighed

7
Superior-familiebungalow med havudsigt
1 Dobbeltseng og 1 Sovesofa
Ikke-ryger
Aircondition
Eget bad
Køleskab
Havudsigt
Tjek tilgængelighed

5
Superior-bungalow med havudsigt
1 Dobbeltseng og 1 Sovesofa eller 2 Enkeltseng og 1 Sovesofa
Ikke-ryger
Aircondition
Eget bad
Køleskab
Havudsigt
Tjek tilgængelighed
Skjul værelsestyper
Gæsteanmeldelser
6,9/10
58 anmeldelser

- Renlighed6,9
- Faciliteter6,9
- Placering6,9
- Service6,9
Gennemsnit for lignende overnatningssteder i Foinikas

Gæstebruger
25. august 2025

Very poor service!! Waited for our checking almost an hour in a very heated reception. Not even a glass of water was offered. The room has an intense smell of mold and we could not change rooms. The surroundings are full of trash and broken umbrellas and sunbeds. Breakfast very unorganized and they don’t offer cold coffee until 10:45, which you will have to pay. The pool bar doesn't accept card but there is no sign or warning anywhere to see as this is probably illegal. Overall poor experience, I would not suggest this accommodation to anyone.
Oversæt

Gæstebruger
15. august 2025

I would say it is a magical place that does not let go easily. The hotel isn't new, consequently there are issues with rooms that need a touch up which is planned. I loved the place and people and would definitely come back! Thank you!
Oversæt

Gæstebruger
10. august 2025

Well, where shall I start, I’m not one for leaving reviews, and one of the many that will only review something because I’m REALLY not happy, and after returning, I’m REALLY not happy. Rooms: very dated bathroom with shower over the WC, beds comfy and clean linen, no dryer on balcony that you would normally get in most hotels, cleaners did an ok job but surfaces not wiped. Food: very limited, and lukewarm at best, I think the menu rotation was every 4 days, but that was only to the main dishes, of which there were 4 choices at the most. Breakfast was much the same, with the same items on offer every day, and again lukewarm. Pizza oven and kebab grill in the dining area, which wasn’t used for the duration of my stay. Dining Area: pretty clean, although most of the time you had to retrieve your own cutlery, broken ceramic floor tiles to one area, lucky there weren’t any children walking without shoes. Huge wasp problem, which you can’t blame the hotel for, but they only had 2 wasp traps up that I saw. Pools: 3 pools containing sea water, obviously no one understood evaporation as the salt content had been condensed to a level to make it very unpleasant. Beds around the pools were broken, had no cushions or the cushions were filthy. Lower section next to the sea is owned by the hotel, but guests have to pay to use them, also very popular with non-guests clogging up the parking areas which are meant to be for guests only. I can’t say that my stay was an enjoyable experience, it wasn’t, I can’t say my stay was cheap, it was a mid-priced hotel, but not a mid-standard hotel, more of a very poor standard hotel.
Oversæt

Gæstebruger
7. august 2025

Just returned from a lovely week's holiday at the Kalypso Cretan Village Resort and Spa. Whilst there are many positives, there are also a few negatives, but I would still give it 4* as it was a relaxing week. Firstly, I was really worried about going after reading all the awful reviews, but we honestly had a great time as a family and no real regrets. Positives - 3 swimming pools, which gave lots of choice for every day. The main pool was lively, and the pool bar served all-inclusive drinks throughout the day until 7 pm. The scenery is amazing with lots of nice walks available, if you are prepared for a bit of a hike. The beach area is stunning, with a lovely cove to have a swim in the sea. At the restaurant food was OK, some days were better than others, a good variety of drinks to go with breakfast, lunch and dinner, which are all included until 10pm. The staff were lovely and couldn't fault their service. When we asked for extra clean towels, they were provided by housekeeping immediately. Our room was cleaned daily and was spacious enough for 4 people. Evening entertainment was again limited, but we enjoyed the manager's drinks evening on Friday and Greek dancing on Saturday. A taxi to Plakias costs 8 euros and there is a great beach with some nice little shops, lovely bars and restaurants for variety. Negatives - This hotel is not a spa hotel. The all-inclusive package is limited and drinks at the main bar have to be paid for additionally; however, there is a discount of 40%. The beach bar is not included in the all-inclusive package and sun beds, drinks etc are extra - I dont think all of these things are made clear at the time of booking. My only real complaint would be the bathroom, we struggled each day with flooding after showers and it needs updating. In conclusion, we had a very nice relaxing week's stay at Kalypso, just be prepared that all-inclusive is limited and not what you automatically think it's going to be - take extra cash!
Oversæt

Gæstebruger
6. august 2025

Stayed at the kalypso hotel, because it was close to the Kalypso diving centre.(which is great) There was water coming through the wall after showering, bedbugs. Food didnt seem fresh. Poolwater way to salty.
Oversæt

Gæstebruger
29. juli 2025

I spent two weeks at Kalypso and, believe me, it was the best vacation ever. The room was perfect, the sea absolutely amazing (!!!), and the resort itself was peaceful and had everything I could possibly need. There was a wide variety of delicious food, and the staff were always kind, helpful, and present whenever needed (Inna 🫶🏻). From the very first night, I felt completely at home. A special thanks goes to Eleni and her massages – amazing woman and her treatments were truly the best I’ve ever had. Love you all, Kalypso team! Grazie di cuore.. – Barbara
Oversæt

Gæstebruger
27. juli 2025

Im torn. The views are stunning but all inclusive does not mean all inclusive. The food is limited and ended up being quite expensive considering we choose all inclusive as we had limited fund. not all drinks are included in the all inclusive and no drinks after dinner available without paying. There are warm sandwiches for snacks and this is it and if you chose to go to there "beach area" you have to pay to sit down and also for drinks and food. The buffet is so limited and covered in wasps so makes it hard to get to. There is no air con so sweating while eating. Rooms and resort its self is quite run down broken sunbeds, decking, chairs, pool table pool filter, steps to the sunbeds and plastic stuff round the pool amoungs other things. Not like the pictures but was cleaned daily. Bed was to small for teenagers, toilet had little flies coming out of the drains. Air conditioning basically doesn't work, its old and run down. So very warm in rooms and if run it for to long you loss all power because it trips electrics Although out of their control their there is an extreme wasp/hornet problem. Staff are pleasant and polite but felts sorry for them as no air con on site so they are hot and over worked I won't visit again but I did try to make the most of it while we were there. Just needs some real love and attention to bring it back to life and to be honest the all inclusive is being miss sold. Its more like full board maybe even should be considered half board. So to break it down. Views are amazing but thats what you have paid for. Its run down, expensive and not really worth it. You can not get anywhere easily. Over an hour walk to a shop. Shop on site would not be able to buy food from and is only open 9 till 1 and 4 to 8. While we were there I didn't see one family or person happy with what you were getting. We looked it up and thought there was lots to do but there where no activities other than scuba diving but this was 109 pp and you had to have cash and there is no where to get cash out unless you get a taxi to the nearby town.. and nothing else. Took pictures of the damage but won't let me upload.
Oversæt

Gæstebruger
23. juli 2025

Avoid this place if you want to enjoy your holiday. No food available for non all inclusive guests despite it claiming to have a beach bar serving burgers/souvlaki etc. It never opened. The pool snack bar had inky drinks or manky pre made sandwiches. No food choices at all. Avoid avoid avoid. Go elsewhere if you want a holiday where you can enjoy a decent breakfast, lunch or dinner.
Oversæt

Gæstebruger
26. juni 2025

Avoid this resort at all cost absolutely disgusting stay well away, the rooms were dirty the food was awful the same thing every single day. You pay for all inclusive, and you still have to pay after a certain time for food and drinks.. also what that have advertised, is false you also have to pay 40 euros for a bed, down near the cove which is supposed to be part of the hotel absolute waste of money do not book to stay here
Oversæt
Tjenester & faciliteter
Mest populære forretningsfaciliteter
Indendørs swimmingpool
Udendørs swimmingpool
Eksklusivt strandområde
Dykning
Snorkling
Vandring
Ikke på overnatningsstedet
Sauna
Yderligere gebyr
Spa
Yderligere gebyr
Massagerum
Fitnessrum
Offentlig parkering
Gratis
Bilopladningsfaciliteter
Afhentning i lufthavnen
Yderligere gebyr
Døgnåben reception
Opbevaring af bagage
Bar
Basketballbane
Tennisbane
Billiard-rum
Rum med bordtennis
Restaurant
Aflevering i lufthavnen
Yderligere gebyr
Mødelokale
Yderligere gebyr
Business-center
Multifunktionelt værelse
Legeplads
Wi-fi på offentlige områder
Gratis

Indendørs swimmingpool

Udendørs swimmingpool

Eksklusivt strandområde

Spa

Fitnessrum

Rum med bordtennis

Restaurant

Mødelokale

Legeplads
Restaurant
Restaurant
Ingen yderligere oplysninger tilgængelige
Flere faciliteter
Internet
Wi-fi på offentlige områder
Gratis
2 Swimmingpools
Indendørs swimmingpool
Udendørs swimmingpool
Parkering
Offentlig parkering er tilgængelig på hotellet. Reservation ikke nødvendig.
Offentlig parkering
Gratis
Opladningsfaciliteter til biler
Transport
Shuttlebus
Yderligere gebyr
Afhentning i lufthavnen
Yderligere gebyr
Aflevering i lufthavnen
Yderligere gebyr
Business-tjenester
Multifunktionelt værelse
Mødelokale
Yderligere gebyr
Fax-/kopieringsservice
Yderligere gebyr
Business-center
Receptionsservice
Døgnåben reception
Hurtig ind- og udtjekning
Opbevaring af bagage
VIP-indtjekningsservice
Talte sprog
Engelsk
Polsk
Græsk
Fransk
Italiensk
Russisk
Tysk
Spisning
Bar
Alkoholfrie værelser (efter anmodning)
Snackbar
Kiosk/dagligvarebutik
Offentlige områder
Have
Sundhed og velvære
Spa
Yderligere gebyr
Massagerum
Sauna
Yderligere gebyr
Billiard-rum
Rum med bordtennis
Tyrkisk bad/hamam
Mountainbiking
Klippeklatring
Ikke på overnatningsstedet
Dykning
Basketballbane
Tennisbane
Vandring
Ikke på overnatningsstedet
Snorkling
Fitnessrum
Aktiviteter
Eksklusivt strandområde
Offentlig strand
Spillerum
Strandparasol
Rengøringstjenester
Tørretumbler
Renseri
Yderligere gebyr
Vasketøjstjeneste
Yderligere gebyr
Strygeservice
Yderligere gebyr
Faciliteter for børn
Legeplads
Børnemåltider
Sikkerhed
Førstehjælpskasse
Medicinsk klinik
Overnatningsstedets politikker
Tidspunkter for check-in og check-out
Indtjekning: efter 14:00
Tidspunkt for udtjekning: før 11:00
Receptionens åbningstider: 24/7
Børnepolitikker
Børn kan overnatte på nogle af hotellets værelser.
Der kan blive opkrævet ekstra gebyrer for børn, der bruger eksisterende senge. Tilføj antallet på børn for at få en mere præcis pris.
Barnesenge og ekstrasenge
Der er ikke mulighed for at tilføje ekstra senge på nogen værelsestype. Regler for barnesenge varierer alt efter værelsestype. Se venligst den relevante politik for den pågældende værelsestype.
Morgenmad
StilBuffet
Alder | Gebyr |
---|---|
Voksen | Kontakt hotellet |
Ekstra morgenmadsgebyrer er ikke inkluderet i det samlede beløb og skal betales på overnatningsstedet.
Kæledyr
Kæledyr er tilladt efter anmodningGratis
Alderskrav
Den primære gæst, der tjekker ind, skal være mindst 18 år gammel.
Betaling på hotellet
- Kontanter
Juridiske oplysninger
Dette overnatningssted administreres af en professionel vært. Professionelle værter er parter, der handler med formål, der vedrører deres erhverv, virksomhed eller fag, og som betragtes som erhvervsdrivende i henhold til EU-lovgivningen.
Vis alle
Beskrivelse af overnatningssted
- Antal værelser: 126
Telefon:+30-2832031296
Med et ophold på Kalypso Cretan Village Resort & Spa er du klar til at slappe af efter en dags rejse.
Gå til enten udendørs eller indendørs swimming pool for at få noget motion eller bare slappe af. Tag på stranden under dit ophold. Kalypso Cretan Village Resort & Spa har en eksklusiv strand og tilbyder aktiviteter, herunder snorkling og dykning. For at genoplade batterierne eller blot slappe af, besøg ejendommens spa, massagerum, sauna eller tyrkisk bad/hamam. Fortsæt med dit fitnessprogram med et besøg på fitnessrum. Denne ejendom tilbyder tennisbane og vandring, hvilket giver dig masser af muligheder for at holde dig i form.
Denne ejendom er hjemsted for en restaurant. Denne ejendom er hjemsted for en intern bar.
På denne resort finder du også faciliteter, herunder en have, legeplads og spillerum. Service fra receptionen er tilgængelig 24 timer i døgnet. For ekstra bekvemmelighed er opbevaring af bagage, renseri og vasketøjstjeneste også tilgængelige på ejendommen.
Parkering er tilgængelig på ejendommen.
Gå til enten udendørs eller indendørs swimming pool for at få noget motion eller bare slappe af. Tag på stranden under dit ophold. Kalypso Cretan Village Resort & Spa har en eksklusiv strand og tilbyder aktiviteter, herunder snorkling og dykning. For at genoplade batterierne eller blot slappe af, besøg ejendommens spa, massagerum, sauna eller tyrkisk bad/hamam. Fortsæt med dit fitnessprogram med et besøg på fitnessrum. Denne ejendom tilbyder tennisbane og vandring, hvilket giver dig masser af muligheder for at holde dig i form.
Denne ejendom er hjemsted for en restaurant. Denne ejendom er hjemsted for en intern bar.
På denne resort finder du også faciliteter, herunder en have, legeplads og spillerum. Service fra receptionen er tilgængelig 24 timer i døgnet. For ekstra bekvemmelighed er opbevaring af bagage, renseri og vasketøjstjeneste også tilgængelige på ejendommen.
Parkering er tilgængelig på ejendommen.
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er tidspunkterne for indtjekning og udtjekning hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Indtjekningstidspunktet hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa er 14:00, og udtjekningstidspunktet er 11:00.Hvad er tidspunkterne for indtjekning og udtjekning hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Hvilke faciliteter og tjenester tilbyder Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Kalypso Cretan Village Resort & Spa har følgende populære faciliteter og tjenester: Shuttlebus.Hvilke faciliteter og tjenester tilbyder Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Har Kalypso Cretan Village Resort & Spa en pool?
Ja, Kalypso Cretan Village Resort & Spa har en pool.Har Kalypso Cretan Village Resort & Spa en pool?
Er kæledyr tilladt hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Ja, kæledyr er typisk tilladt hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa, men det er altid bedst at ringe i forvejen for at bekræfte.Er kæledyr tilladt hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Hvor meget koster det at bo hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Priserne hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa kan ændres i henhold til datoer, hotelpolitik og andre faktorer. For at se priser skal du søge efter de datoer, du ønsker at bo på hotellet.Hvor meget koster det at bo hos Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Hvordan kommer jeg fra nærmeste lufthavn til Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Den nærmeste lufthavn er Chania International Airport, og det er ca. 1 time 42 minutter fra hotel i bil (98,7km).Hvordan kommer jeg fra nærmeste lufthavn til Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Hvad er afbestillingspolitikken for Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Afbestillingspolitikken for Kalypso Cretan Village Resort & Spa varierer afhængigt af værelsestype og bookingbetingelser.Hvad er afbestillingspolitikken for Kalypso Cretan Village Resort & Spa?
Om dette overnatningssted
Nærmeste lufthavn | Chania “Ioannis Daskalogiannis” Airport |
---|---|
Afstand til lufthavn | 98.67KM |
Gennemsnitlig pris fra | PLN478 |
Stjernebedømmelse for hotel | 4 |